Doormatic

Despre noi

Despre Doormatic

Doormatic Service este o companie cu capital privat, înființată odată cu decizia filialei HORMANN ROMÂNIA de a deschide în Bucureșți un SHOWROOM cu produse rezidențiale. Această decizie a fost luată pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice, pentru a viziona produsele funcționale și de a avea posibilitatea să aleagă modelele și suprafețele din paletarul disponibil în SHOWROOM.

Vă stă la dispoziție un personal cu experiență de peste 10 ani în domeniu, fapt ce ne permite să ne adresăm atât segmentului rezidențial cât și industrial.

Pentru domeniul rezidențial oferim toată gama de uși de garaj (basculante și secționale) cu sistemele de acționare corespunzătoare, acționări pentru porți de curte glisante sau batante, uși de intrare în casă, uși de interior, uși tip rulou și grilaje pentru magazine sau spații comerciale.

Domeniul industrial cuprinde soluții complete de la uși secționale, rampe de egalizare, burdufuri etanșare, uși cu deschidere rapidă, uși tip rulou, până la uși metalice multifuncționale, uși rezistente la foc, batante sau glisante.

Vă oferim o gamă completă de servicii, cuprinzând măsurători, stabilirea soluției tehnice, montaj și mentenanță în garanție și post-garanție.